• Няма продукти в количката.
Възползвай се от ексклузивните ни чайове "За него" и "За нея" и подари незабравим подарък на теб и твоята половинка за Свети Валентин.

Приготви твоята чаша вкусен и полезен насипен чай.

Насладата от глътка чай, приготвен от насипни билки, събрали чистотата, спокойствието и красотата от природата, е истинска магия. За да допуснеш хармонията от съвършенство и в твоята чаша, трябва само да следваш няколко лесно стъпки.
Преди да започнеш с приготвянето на твоята неустоима напитка, бъди сигурен, че разполагаш със стъклен или метален съд  като например кана, бутилка или чаша, в които няма да се окисли билковата течност. Набави си филтър, загрей гореща вода и си подготви насипен чай Botanical, богат на вкусове и аромати. Зареди се с усмивка и усети удоволствието от приготвянето на съвършенство.

1

СТЪПКА

Първата стъпка за създаване на идеалната напитка е да измериш точното количество билки, което ще ти е необходимо, и да го поставиш във филтъра. Тъй като всеки отделен чай изисква различен грамаж, за да разкрие богатото си съдържание от полезни съставките, Botanical ти дава точни напътствия, които да следваш.

2

СТЪПКА

След това премини към затопляне на водата, с която да залееш билките. Не забравяй да използваш течност, която е филтрирана и с ниска киселинност, за да усетиш цялото изобилие от естествени аромати и вкусове. Добави горещата вода с температура, посочена в указанията на конкретния насипен чай Botanical, и долови пълния букет от благоухание и сладост.

3

СТЪПКА

Преди да започнеш с консумацията на напитката, е необходимо да я запариш. По този начин ще помогнеш в твоята чаша да се запазят най-добрите качества на всички билки и ще спомогнеш за разгръщането на по-наситени вкусове с по-голяма плътност.

4

СТЪПКА

Експериментирай! Използвай свойствата на билките и през лятото, като си направиш вкусен студен чай Botanical. За да го приготвиш, е необходимо да следваш всички стъпки до момента. Когато горещата течност е готова, я остави да изстине на стайна температура. Добави мед и лимони на вкус, също и няколко кубчета лед. Налей в любимата си чаша и ще получиш освежаваща полезна билкова напитка.

5

СТЪПКА

Вече е време да се насладиш на вкусен и качествен чай Botanical, приготвен изцяло от теб. Сподели го с добра компания или го изпий в хармония със себе си.