• Няма продукти в количката.
Възползвай се от ексклузивните ни чайове "За него" и "За нея" и подари незабравим подарък на теб и твоята половинка за Свети Валентин.

Създай Собствен Бранд Чай

Програма, която Ви предоставя възможност за производство на чай, билки и подправки с Ваша собствена марка и с пожелан от Вас дизайн.

Това е възможност, която ще покаже пред Вашите клиенти едно друго амплоа, за което няма да е нужно да влагате много финансови средства.

Попълнете нашата Форма за изготвяне на оферта за програмата „Създай Собствен Бранд Чай“. Изпратете ни я и ние ще се свържем с Вас.

Какви са предимствата?

Не е необходимо да влагате средства за закупуването на:скъпоструващи машини за пакетиране и целофаниране,складови площи и помещения,големи количества суровини и материали.

С какво нашият опит ще Ви е от полза?

Бързо разработване на Вашия бранд

Oпределяне на
таргет група

target1

според самия продукт, неговите качества и кой би искал да го опита. Ще ви помогнем да изберете своята целева аудитория много внимателно, така че да намерите своето място в пазара.

Разработване на цялостна стратегия

target2

за изграждане и налагане на марката. Заедно с Вас ще дефинираме ясно цялостната концепция, касаеща производството на проекта. Ние ще се погрижим за всяка стъпка от разработването на рецептури спрямо изискванията и таргет групата до производство на продуктите.

Разработване на продуктов асортимент

target3

съобразен с цялостната стратегия и таргет групата съобразен с изискванията на Международния стандарт за (безопасност) на храните – IFS – food ver.6 и Стандарта за съответствие на продукт произведен по биологичен начиносигуряване на опаковката с всички необходими атрибути спрямо съответното законодателство на страната, в която ще се продават продуктите

Какво позволяват нашите възможности?

Пакетиране на билки и билкови смеси.

Разновидности на опаковки и нетно тегло.

Разработване и пакетиране на билкови смеси, спрямо цялостната стратегия и таргет група

Колко време е необходимо за осъществяване на един проект?

За да се осъществи един проект е необходимо технологично време, зависещо от много фактори: доставчици на суровини и материалидоставчици на услугисложността на съответния продукт. За по–лесно осъществяване на проекта е необходимо ясно и точно дефиниране на цялостната концепция и таргет групата, касаещи производството на проекта. (Това може да определим още на първата ни среща с Вас).

Разработване на рецептури

в зависимост от броя на продуктите отнема от 5 до 10 дни

Дегустация и оценяване на крайните рецепти

в зависимост от броя рецепти – от 1 до 3 дни

Изработка и одобряване на дизайн

в зависимост от броя на продуктите – отнема от 2 до 10 дни

Отпечатване на сашетата и кутиите

приблизително 10 дни – в зависимост от натовареността на печатниците

Производство на продуктите

в зависимост от типа на продукта и количествата, минималното време за производство е 5 работни дни

Видове опаковки

Защо да се доверите на Botanical.bg?

Една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове, както и производство на чай – защото работим с най–качествените български суровини!