• Няма продукти в количката.
Възползвай се от ексклузивните ни чайове "За него" и "За нея" и подари незабравим подарък на теб и твоята половинка за Свети Валентин.

Успешни истории

Програма, която Ви предоставя възможност за производство на чай, билки и подправки с Ваша собствена марка и с пожелан от Вас дизайн. Покажете на Вашите клиенти едно друго амплоа, без да влагате много финансови средства.

Попълнете нашата Форма за изготвяне на оферта за програмата „Създай Собствен Бранд Чай“ и ние ще се свържем с Вас!

WOW Tea

Създадени в България, от млади, амбициозни и сплотени като екип хора! Всички продукти са  първокласни и многократно тествани от WOW момичетата в цяла Европа. Екипът им залага на специалисти по хранене, маркетинг и дизайн, работи усилено всеки ден, за да ти осигури най-добре работещите продукти за регулиране на теглото.

NutriMight

NutriMight  предлагат висок клас натурални хранителни добавки и чайове, създадени с продукти от природата със Специално подбраните натурални съставки и формули. Те са предназначени за използване от всяка жена, която иска да изглежда добре, да се чувства истинска и уверена в себе си.

Verve – The Ginger Teas

Чайовете Verve са български продукт с високо съдържание на джинджифил и осигуряват на съвременните динамични хора ежедневна мощна подкрепа на имунната система за по-лесно преодоляване на простудните заболявания, стомашния дискомфорт и хроничната умора.

Bali Tea

Брандът Бали тий е породен от едно пътуване до едноименния остров. Тихи златисти плажове, сърф, гмуркане и плуване с делфини. Изкачване на вулкан и вдишване уханието на билковите плантации…Глъдка традиционен чай… Усещане за свобода… пречистване на духа и тялото. Така се роди Бали тий – основан на традиции и романтика, за едно по – добро твое Аз

Ulatea

Ula Tea са натурални чайове за поддържане на фигурата и за детоксикация на организма. Натуралната формула на чайовете Ulatea Slim и Ulatea Detox е разработена от билки с доказано полезно действие върху организма.  Съставките са подбрани и комбинирани така, че взаимно се допълват за по-ефиикасно дейстие без нежелани странични ефекти.

Здравей

Целта на Проекта „Здравей“ е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и да покаже по лесен, цветен и достъпен начин, че да бъдеш здрав и да се храниш качествено, не е трудно и сложно. Чайовете „Здравей“ неизменно присъстват в Детокс Програмите, които може да намериш и под формата на книгите „Детокс Пролет“ и „Детокс Есен“!

Magchachà

Magchachà е вълшебен зелен чай на прах, за който всички говорят! Висококачествен чай матча, отгледан, обработен и приготвен според най-добрите японски традиции и чаени ритуали. 2-3 чашки на ден правят чудеса, като зареждат организма с енергия и жизненост, изпълват с ентусиазъм и екстаз.

ONE Healthy Goods

Всичко започна с твърдото убеждение, че човек може да работи, да се развива, да израства в България и то с нещо, което да бъде добро и полезно за хората. Така се ражда и идеята за отглеждането на мурсалски чай – билка, царицата на билките по-точно, притежаваща изключителни свойства за здравето на човешкия организъм. Основната мотивация е да се занимаваме с продукти, които носят ползи за здравето и ни помагат да сме изпълнени с енергия и сила, за да бъдем в най-добрата си форма, за да посрещаме предизвикателствата на ежедневието си.

SoGood „Подправките на живота“

SoGood „Подправките на живота“ са микс подправки по авторски рецепти на личен готвач Деси Славчева, които улесняват готвенето и пестят време, внасяйки нови вкусове и аромати в познати ястия. Това, което ги отличава от останалите подправки  на пазара са интересните и неочаквани комбинации, свежестта и качеството на суровините, възможността да се види съдържанието в прозрачния буркан.

RoseTulips

Амстердам е домът на RoseTulips, идеята за компанията е родена тук, а марката илюстрира духа на града. Начинът, по който хората съчетават култури и вярвания в Амстердам, е начинът, са съчетани съставките в чая. Целта на RoseTulips е да представи на приятелите на чая в Холандия и по света визията за вкусно гурме изживяване с чай и мед. С най-високо качество от 100% натурални съставки. Името RoseTulips представлява двете места, които допринесоха за развитието на бранда – Розата на България и Лалетата от Холандия.

rosetulips

Motiv Tea

Малка бутикова компания създала своя марка 100% натурален билков чай, по свои оригинални рецепти. Пъстри, богати и балансирани букети от аромати. Една различно чаено пътешенствие.

The Fit Body

Група приятели събрани от една обща цел, която достига до Вас ежедневно. Цел за живот, изпълнен с ЖИВОТ!

Shroomzup

Shroomzup имат една по – различна концепция заложена в самото създаване на продуктите. Удивителна комбинация от внимателно подбрани билки и силата на две гъби – всичко това в един продукт, който подсилва мозъка ви и ви осигурява незабавно освежаване.

Сафрон БГ ООД

Сафрон БГ ООД е компания която е специализирана в отглеждането и производството на първокачествен шафран. Така се ражда и идеята за създаване на продукти, които съчетават полезните свойства на билките и ценния шафран с приятно за сетивата изживяване.

Han-Chiga

Вдъхновени от многобройните клинични изпитвания за ползите на шафрана върху здравето, група млади хора се заемат с тежката задажа да разработят уникална концепция за колекция от изцяло натурални чаени смеси със шафран. Всеки от тях е проектиран с конкретна цел.

MGGI Trading

Мисията МGGI Trading е да разгърне и популяризира ролята  на билките с помоща им към изграждането на силна имунна система.

Решения за вашия стартиращ бизнес

Докоснете се до вълшебния свят на Ботаникъл

Създай Собствен Бранд Чай

Програма, която Ви предоставя възможност за производство на чай, билки и подправки с Ваша собствена марка и с пожелан от…