Успешни истории

Програма, която Ви предоставя възможност за производство на чай, билки и подправки с Ваша собствена марка и с пожелан от Вас дизайн. Покажете на Вашите клиенти едно друго амплоа, без да влагате много финансови средства.

Попълнете нашата Форма за изготвяне на оферта за Private Label Program. Изпратете ни я и ние ще се свържем с Вас.

WOW Tea

WOW Tea предлага чай за детоксикация, натурален чай за отслабване, бутилки за чай за здравословен начин на живот. Успехът на марката се дължи на внимателно подбрани билки, които улесняват и подпомагат процесите за прочистване на тялото от токсини и мазнини. И те карат да се чувстваш WOW всеки ден!

Kuker Tea

Уникален, 100% органичен билков чай без изкуствени добавки. Патентованата рецепта на Kuker tea е създадени от квалифицирани експерти, а органично отглежданите билки идват от сертифициран район в Стара планина, България.

Slimming Aid Evolution

Slimming Aid Evolution е иновативна марка, която си е поставила за цел да помогне на дамите в битката с килограмите. Първата гама от продукти, която се предлагат вече на Български пазар е Slim&Detox пакета. Той се състои от два специални чая разработени по революционна рецепта, различаващи се от всички подобни продукти на пазара.

Арония Словения

Производство и експорт на висококачествени продукти за здравословно хранене с фокус върху аронията. Включително и чай! С техните собствени плантации от арония, сред първите в Словения, както и с помощта на колегите им от България и Полша, компанията доказва колко подходящ е всъщност климатът и природните условия в Словения за отглеждане на арония.

Verve – The Ginger Teas

Всяка работеща съвременна жена понася щетите на динамичния и изпълнен със стрес живот. Verve е природен начин да си върнете ествената жизненост, тонус и енергия.

Bali Tea

Колекция чайове за детокс и отслабване, вдъхновена от традициите за приготвяне на чай на остров Бали, където целия процес по събиране и съхраняване на билките е на ръка. Истинско вдъхновение да започнете трансформацията на своето тяло още сега.

Ulatea

Вече можеш да постигнеш перфектна фигура по естествен и здравословен начин. Избери Slim, Detox, Energy или Relax и започни своето пътешествие към отдавна мечтаното съвършено тяло.

Обичай Себе си…

„Обичай себе си” – посланието, което побира цялата идея на едноименните чайове. Избирайки Detox или Slim, ще прочистите организма си от излишните токсини и ще се оттървете от излишните килограми. Обичта е грижа!

Здравей

Двата микса от изцяло български билки – „Здравей, красиво тяло!” и „Здравей, мое щастие” ще ви помогнат да отслабнете по здравословен начин и да балансирате теглото си след диета, за да спрете йо-йо ефекта.

Magchachà

Magchachà е вълшебен зелен чай на прах, за който всички говорят! Висококачествен чай матча, отгледан, обработен и приготвен според най-добрите японски традиции и чаени ритуали. 2-3 чашки на ден правят чудеса, като зареждат организма с енергия и жизненост, изпълват с ентусиазъм и екстаз.

Решения за вашия стартиращ бизнес

Докоснете се до вълшебния свят на Ботаникъл

Private Label Program

Програма, която Ви предоставя възможност за производство на чай, билки и подправки с Ваша собствена марка и с пожелан от…

Няма продукти в количката.
0